Senior petanque

Petanque har i mange år eksisteret som senior aktivitet i Korinth og har gennem årene haft et stabilt medlemstal mellem 30 og 40 og der har altid været plads til flere.

Seniorpetanque spiller på petanquebanerne ved stationspladsen i Korinth.

Medlemmerne spiller petanque ude en gang om ugen i vinterhalvåret hver fredag kl. 9.30 - 10.30. I sommerhalvåret fra 1. april til 30. september spilles der også tirsdag kl. 16.00 - 17.00 samt onsdag kl. 18.30 - 20.30.

Det sociale samvær efter træningen er prioriteret højt og foregår i "Det gamle Kollonnehus" med kaffe og brød og meget snak om "Verdenssituationen".

På banerne trænes der og spilles kampe mod hinanden og mod spillere/hold fra andre klubber. Der spilles bl.a. venskabskampe – stævner – DGI turneringer.

Omkring 1. april modtager vi turneringsplaner fra DGI Fyn, hvor vi kan se hvor og hvornår, vi skal spille kampene. Planer og resultater offentliggøres her på siden.

Instruktionsvideoer (link til DGI)

Spilleregler for petanque (pdf fil)

Kontakpersoner senioridræt

Formand for senioridræt og seniorgymnastik